Jeg har fått et mandat.

Mandal FrP har spurt meg og ønsket meg som partiets ordførerkandidat. Etter litt betenkning og familie råd takket jeg ja. Jeg har dermed fått et mandat. Alle partiers ordførerkandidater har nok ulike måter å utføre sitt mandat frem til valget. Jeg, og partiet, mener det er viktig å være synlig for folk, der folk er. Kanskje først og fremst for å vise sin personlighet og menneskelige side. Folk sier at kommunevalg er vel så mye et person valg, som et parti valg. FrP for Agder velger å være synlig på så mange lokale arrangement som mulig. Besøket av NRK sommeråpent til Mandal var bare et arrangement som vi ønsket å være synlig for innbyggerne.
Under besøket til sommeråpent ønsket vi å være med å skape en atmosfære, vi ønsket ikke å drive valg kamp. Vi ønsket å servere gratis kaffe, varme vafler, litt snop og is til barna. Dette falt ikke i god jord hos ordfører og turist sjef. Trist. Ap fikk stå mitt på ballast brygga med bl.a sin ordfører kandidat. Høyre viste seg med både paraplyer og jakker. Så flott tenker jeg!

http://www.l-a.no/nyheter/Bedt-om-a-droppe-valgkamp-344357.html

Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • LinkedIn

Share This Post On
Shares
Share This