FrP vs Per Sandberg. Og vinneren er……

Tar sterkt avstand.

Tja, hva skal man tenke om siste dagers medieoppslag, der vår egen Per Sandberg tyter ut usakligheter mot KrF.

Først og fremst, jeg tar personlig sterkt avstand fra denne type uttalelser. Tar sterkt avstand fra Jan Arild Ellingsens sin oppfølging og nærmest støtte til Per.

Krf ordføreren i Vennesla sa det betimelig i et intervju med NRK. «Dette føyer seg inn i en rekke av flere uheldige utspill». Man kan ikke unngå å være enig i det.

Siv har vært tydelig. Hun beklager dette på vegne av partiet.

Vi er inne i et valg år. 1-3 mai avholder vi vårt landsmøte, et landsmøte jeg virkelig gleder meg til å reise til. 1 mai markering på Jessheim med hele landsmøte, kan bli spennende. Påfølgende dag med landsmøte skal være partiets store opptur. FrP må fremstå som et parti med orden i rekkene, sitte i førere sete for en saklig og god debatt med FrP politikk.

Vil denne stormen får konsekvenser for medlemsmassen? Vi er avhengig av medlemmer og velgere som vet at ved å stemme FrP får de god FrP politikk og ikke klovner fra et tivoli som søker personlig fokus. Et fokus som nok var ønskelig da statsråd plasser ble delt ut, men som kun ble en våt drøm.

Noen ganger stiller man seg spørsmålet om politiske engasjement har en verdi, og om FrP politikk er riktig politikk. Etter at stormene og frustrasjonen legger seg, så blir jeg enig med meg selv. Jo, FrP politikk er det som engasjerer og som utvikler samfunnet videre. For meg finnes det ingen andre politiske alternativer.

Dette var Per Sandberg VS FrP. Frp er vinneren

!

Share This Post On
Shares
Share This